Vis nyhed

Efter højsæsonen

Så er vi kommet over på den anden side af sommeren, og det med et ganske godt resultat!

Hele højsæsonen har været booket, og begge autocampere har stadig nogle udlejninger tilbage hvor de bl.a. skal syd på. 

Vi er rigtig glade for den gode start vi har fået, og i sær er vi rigtig glade for de mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Vi har forbedret en del af inventaret, tilføjet og fjernet diverse ting. Vi ville ikke kunne gøre det uden jer! 
Sommeren har budt på udfordringer, oplevelser og lærdomme for os alle, og vi er så småt ved at tænke på næste års udlejninger. I den anledning skal I også vide at de første bookinger på næste år er tikket ind, så ønsker I at holde ferie i autocamper næste år, så skal I være hurtigt ude. Vi forudser et brag af en sæson 2. :) 

I år har vi haft to ventelister, hvoraf den ene var grunden til vi fik autocamper nummer to, og den anden var i tilfælde af aflysninger. Vi kan ikke sige det nok, det er vigtigt at være hurtigt ude, hvis man har præferencer for hvilken periode man ønsker at leje. 

Hvis vi skal nævne nogle af de oplevelser der har været for vores campere, kan vi nævne at der har været ture til Frankrig, Italien, en tur rundt i Danmark, en tur til Le Man og i den kommende uge er det en tur til Tyskland til oktoberfest der skal opleves. 

De har begge to været på nogle fantastiske ture, med nogle fantastiske mennesker. 
Vi har haft et evalueringsskema som man har kunne udfylde efter endt tur, og her siger tallene at: 

91% af kunderne mener at det var nemt eller meget nemt at bestille autocamperen. Resten har svaret "ved ikke". 

Alle mente at det var "nemt", at de "følte sig trygge ved afrejse" og at det "gik hurtigt", når vi spurgte om deres oplevelse af afhentningen af camperen

Alle mente at det gik "nemt" og "hurtigt" når vi spurgte om oplevelsen ved aflevering af autocamperen, efter ferien.

Næsten 70% svarede at det var meget eller lidt sandsynligt at de vil leje igen næste år. Resten svarede "ved ikke".

Næsten 80% svarede at de var "meget tilfredse" med hele oplevelsen. 

Alt i alt rigtig god respons fra lejerne. og vi har generelt en oplevelse af at hvis der måtte opstå udfordringer på turen, så føler kunden at de bliver afhjulpet bedst muligt. 

Er du interesseret i at høre hvad andre kunder har erfaret på deres tur, så kig under fanen udtalelser, hvor vi har lagt kommentarer ud fra dem der har udfyldt det felt. :)

Vi glæder os til næste år, og ser frem til at se mange af jer igen. I har stadig mulighed for at booke til vinterferien, efterårsferien eller måske bare en tur væk fra dagligdagens ræs. Kontakt os for booking!

Og husk: At rejse er at leve!