Vis nyhed

Mangler du stadig at bestille familiens ferie?

Du kan stadig nå at bestille familiens ferie

Der er rigtig godt gang i dette års bookinger, og du skal derfor være hurtig, hvis du endnu ikke har bestilt familiens ferie. 

Vi har igen i år fået en masse henvendelser, og heldigvis har vi også kunne sende rigtig mange familier af sted, og kan sende endnu flere af sted i løbet af sommeren og efteråret. 

Den gode nyhed er, at bestiller du ferien i lavsæsonen kan du spare over 20% i forhold til i højsæsonen. Men vær hurtig, der kommer stadig flere bookinger ind løbende. 

Cool Car Race 2015

Vi var så heldige at få en plads til dette års Cool Car Race, der, som bekendt, afholdte afslutningen af løbet, her i Aalborg. Her havde vi sat en uges ferie i autocamper på højkant, til næste år.

Rigtig mange deltog, men desværre var der kun én vinder. Han blev udtrukket tilfældigt og har fået direkte besked. Tillykke til vinderen - vi ser frem til at sende dig og familien på ferie næste år. 

Overskuddet fra løbet gik til BørneCancer Fonden og vi er stolte af, at kunne bidrage til det store overskud der blev (over 200.000).

Vi flytter til december

Da SKODA Nørresundby og Bilforum Import bygger nyt bilhus på Hjørringvej 142, følger vi selvfølgelig med. Vi glæder os rigtig meget, og inde på Skoda-norresundby.dk kan du følge med, live, via vores webcam. Du har også mulighed for at følge med på vores fælles Facebook side, hvor der også kommer generelle nyheder, tips og tilbud mm. 

Forslag fra dig!

Vi er altid interesseret i at gøre det så nemt så muligt for dig at bestille, høre mere, eller andet. Derfor vil vi gerne invitere dig til at skrive eventuelle forslag til os på gry@bilforum.as. Det kan være alt, lige fra forslag til ændringer på hjemmesiden og til forslag til hvad vi kan gøre for at gøre din og familiens ferie helt komplet. Det kunne f.eks. være samarbejdsaftaler med mulige steder i Danmark, som I kunne tænke jer at besøge i vores autocamper.

Vi er her for dig og din familie. Lad os høre din mening, så vi kan gøre det endnu bedre. 

 

Med ønske om en dejlig sommer til jer alle

Lejautocamper.dk