Vis nyhed

Status, en tak og info

Nu kan det vist godt siges at der er sommer.. Puha, sikke en varme.. Vi håber I derude kan holde til varmen og har en god ferie, de af jer der har det. 

Begge autocampere er lejet ud indtil uge 35 (Argos) hvor den ene (Viseo) først er ledig til uge 40. Vi har fået rigtig god feedback fra de der har lejet hos os indtil videre, og vi ser frem til at modtage alle jer andre der har reserveret ferien i autocamperen. 
Desværre har vi også måtte skuffe en del af jer når I har ringet og spurgt efter en udlejning, da alt er booket ud. Vi er selvfølgelig glade for den meget varme velkomst på markedet, og mon ikke vi på sigt satser på et par autocampere mere.... 

Vi skal også skynde os at sige at den ene (Argos) autocamper er inkl. vinterpakke, hvilket betyder at den er frostsikker og med gulvvarme, hvorfor denne kan lejes ud hele året rundt.

Til ekstra info kan vi fortælle at autocamperne efterhånden har set en del af verden. De har bl.a. været i Frankrig, Tjekkiet, Tyskland, Italien og rundt om i Danmark.