Vis nyhed

Sublim opgradering og udvidelse i autocampere

Vi skyder 2020 igang med to nye autocampere!

En ny start på sæsonen byder op til nye muligheder for at kunne komme ud og opleve verdenen omkring os.

Os på lejautocamper har været på udkig efter en ekstra gave til vores kunder. Her vil vi gerne give dig muligheden for så god en oplevelse så muligt. Derfor har vi nu åbnet op for muligheden for at kunne leje den helt nye Benimar Tessoro T463 der kommer til at erstatte vores Argos.
Et billede kan sige mere end tusind ord, så hvorfor ikke bare lade jer tage et kig på den selv? Derfor følger der en video, som vi højt kan anbefale at I ser hvis det ligner noget som fanger din interesse. http://lejautocamper.dk/lej-autocamper/benimar-tessoro-t463.html

Vi har desuden har valgt at byde op til nye muligheder for vores kunder, ved at skifte vores Lyseo ud med en splinterny Benimar Amphitryon 967.
Den skal hermed være med til at give dig en rig og unik oplevelse når sæsonen starter for dig og din familie, eller venner. Hvis du vil have mere infomation på camperen, så kan du se følgende video: 


Den vil selvfølgelig komme op på vores hjemmeside så snart vi får muligheden, men den kan sagtens stadig blive lejet allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig og endnu mere til at sende dig på ferie i vores nye autocampere.