Vis nyhed

Velfortjent vinterpause

Kalenderen siger november, træerne står efterhånden nøgne udenfor, temperaturen er faldet markant og halstørklæder og vanter er fundet frem.

Det er alt sammen tydelige tegn på at vinteren så småt er på vej, og det betyder at vores to autocampere er kommet i vinterhi.

Bookingerne til næste år er begyndt at komme ind, og allerede nu er de første 3 uger forudbestilt og yderligere 4 er på trapperne. Så vi siger det igen, vær nu ude i god tid. Vi hader at skulle skuffe jer med at alt er optaget.

 

Vi har ikke tænkt os at ligge på den lade side mens de to campere holder ferie. Den 29. november vil det være muligt at se og opleve den ene autocamper (viseo) på Nørresundby torv når vi er der i forbindelse med juledag på torvet. Så kom og få en kop gløgg og lidt hjemmebag. Det vil selvfølgelig være muligt at booke din ferie den dag. :)

Derudover har vi i tankerne at lave nogle pakkeløsninger hvis man kører i Danmark. Dette vil der komme mere om senere.

Vi har lavet en smule om allerede nu.
Det betyder bl.a. at i højsæsonen vil det ikke længere være muligt at booke en forlænget weekend. Dette har vi valgt at gøre fordi sådan en weekend blokerer for den foregående og efterfølgende ferieuge. Derudover var der ikke den efterspørgsel på weekender som der skulle til for at det gav mening at beholde muligheden. Det vil dog forsat være muligt at booke en forlænget weekend i lavsæsonen. 

Er du i tvivl om noget eller bare har spørgsmål vedr. din næste ferie i autocamper er du altid velkommen til at kontakte Gry på 72207262, gry@bilforum.as eller kigge forbi på Thistedvej 110-112, 9400 Nørresundby. 

Forsat godt efterår og vi ser frem til at hjælpe med din ferie næste år.