Autocamper overnatning

Gratis autocamper overnatning mere end 300 steder i Danmark med Pintrip medlemskab

Køb et medlemskab til 399 kr. og overnat gratis hele sæsonen fra 01/04 til 31/03
UDSOLGT!

Oplevelsen af nærvær.. Naturskønne rammer.. Den lokale stemning 

Med et medlemsskab hos Pintrip, så er du sikret gratis overnatning over 300 steder i Danmark. Ikke bare de uger du lejer ved os, men i hele sæsonen!
Det kan være alt fra vingårde, gårdbutikker, destillerier, landsteder, smukke haver til små museer. 

Når du køber et medlemsskab får du:

– En fysisk bog, med et kort og beskrivelse af overnatningsstederne 

– Login til Pintrips app med kort og beskrivelse

– Medlemskort

– Vignette til ruden

Hos de mange Pintrip værter kan du opholde dig op til 24 timer, inden du skal køre videre. I bogen kan du se hvad faciliteter den enkelte vært tilbyder, såsom vand, strøm, afskafning af affald, bad m.m.

Tilkøb bogen, når du booker en autocamper hos lejautocamper.dk.

Er du mere til luksus og steder der har ALT?

Besøg de lokale campingpladser

Overnatning med autocamper

I Danmark har vi mange campingpladser, som også tilbyder autocamper overnatning. Her har du typisk alle faciliteter, som vand, el, affaldshåndtering og mulighed for campering.

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, at finde dem. Derfor kan du herunder se en liste, med nogle af de campingpladser, der tilbyder overnatning til autocampere:

Autocamper overnatning er efterhånden blev noget nemmere. Der findes mange løsninger, som førnævnte Pintrip og campingpladser. Men udover dem, så har de fleste havne, rastepladser og lignende, også rigtig fine overnatningsmuligheder. Med en hurtig søgning på Google, kan man finde flere oversigter, hvor både gratis og betalte løsninger, er placeret på et kort. 

Hvis du har ideer eller forslag til overnatningsmuligheder, som vi ikke foreslår, så kontakt os endeligt, så vi kan rådgive vores lejere bedst muligt. Hos Lejautocamper.dk, betyder kunden alt, derfor vil vi også kunne rådgive inden for alle typer af spørgsmål.

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder