Benimar Amphitryon A967 – til salg

Køb en autocamper til den spændende ferie

Benimar Amphitryon A967 er en luksus-autocamper, som passer til den kræsne campist.  

Det store panoramavindue foran giver føreren det perfekte udsyn og øger følelsen af sikkerhed selv når det er første gang man kører den. Begge forsæder kan drejes rundt så man, ved stop, kan nyde et måltid mad ved bordet sammen med de andre passagerer.

Alle låger mm. er med klik-luk så der ikke er noget der åbner under kørsel. Denne camper har 4 seler og to dobbeltsenge. Desuden er denne Amphitryon udstyret med Pack Winter, der har ALDE opvarmning som giver mulighed for perfekt gulvarme.

PRIS: 899.000 kr. inkl. moms. 

Lejautocamper.dk sælger den her super fine Benimar Amphitryon 967, grundet udskiftning i sortimentet af autocampere. Den er fra årgang 2020 og står pænt. 

Km: 72.000

Næste service: 25.000 km

Kan køres med alm. kørekort.

Inkl. markise.

Inkl. northautokapp pakke

Inventar medfølger ikke

Sælges med reklamation jf. købeloven. Der tages forbehold for evt. afgiftsændringer i det nye år Bilen kan overtages med det samme, med nuværende skader/reparationer til nedsat pris. Ellers kan bilen overtages slut Januar med skader udbedret til prisen.

Du har mulighed for at se autocamperen ude ved os på Hjørringvej 142 i Nørresundby. Her står vi klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller andet du skal bruge hjælp til.

Teknisk data

Her kan du finde de mest basale data omkring autocamperen. Skulle du have behov for yderligere data, så kontakt os endeligt og vi vil snarest muligt vende tilbage. 

Motor

Fiat Euro 2,3 L 140 H/K Automatgear​

Total bredde:

237 cm

Total højde:

295 cm

Total længde:

742 cm

Totalvægt:

3500 kg

Spildevandstank

100 Liter

Sovepladser

4

Selepladser

4

Siddepladser

4

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder