Januar og Februarkampagne

Spar 999 kr. på ugeleje i Januar og Februar!

I hele vores lavsæson kan du booke en autocamper fra fredag til fredag til kun 6.451 kr, altså med 999 kr i rabat!
Det bliver ikke billigere at prøve en tur i autocamper end det.

Kan jeg godt bruge en autocamper når det er koldt?

Alle vores autocampere kommer med tillægspakken “NorthAutokapp”, hvor der blandt andet er varme og isolering af spildevandstanken, termisk forrudecover, isoleret indgangstrin, forbedret varmesystem(Alde varmeapparat), forstærket isolering på eksterne rør og meget mere!  

Men hvad betyder alt det? 

Det betyder du ikke kommer til at fryse og sagtens kan bruge camperen hele året 🙂

Hvorfor skal jeg leje ved Lejautocamper.dk?

Hos lejautocamper.dk har vi modsat mange andre autocamperudlejere, ikke noget startgebyr. Dvs. prisen på 6995 kr er alt hvad det koster, det eneste der kommer ved siden af, er dit eget forbrug af diesel, Adblue og gas. Inkl. i prisen er også toilettabs og specialtoiletpapir. 

Vores autocampere er fuldt udstyret med alt service, gasgrill, udendørsstole, bord, markise og meget mere. Se den komplette liste her.

Vi har altid en vagttelefon man kan ringe til uden for normale arbejdstider, såfremt man har problemer eller spørgsmål. Det er klart at vi ikke kan løse alt, men vi står altid klar til at rådgive og vejlede så godt vi kan. Også de sene aftener.

 

Fint jeg er overbevist, hvad campere har i?

Vi har pt. 3 autocampere, på plader. Det drejer sig om vores Benimar Tessoro T463, Benimar Amphitryon 997 og vores Benimar Amphitryon 967.
Du kan se og booke alle 3 campere herunder: 

Benimar Amphitryon 997

Vores nyeste vogn er en fuldintegreret autocamper som med sin queenbed adskiller sig fra mange andre autocampere. Med senge og selepladser til 4 personer. 

Benimar Tessoro T463

En familievenlige vogn med plads til dig og din familie. Denne autocamper er en del-integreret model, med hele 5 seler og 5 sengepladser.

Benimar Amphitryon A967

En fuldintegreret autocamper til den mere kræsne campist. Med senge og selepladser til 4 personer. 

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder