Vinterkampagne

Prøv en autocamper i vintersæson og spar næsten 50 %

Fra uge 43 og frem til uge 11, har du mulighed for, at leje vores autocamper til en EKSTREMT billig pris!
Du får:
1 uge til kun 5.450 kr
2 uger til kun 10.000 kr
3 uger til kun 14.000 kr

Kan jeg holde varmen i de måneder?

Ja selvfølgelig kan du det. Alle vores campere kommer med NorthAutokapp pakken, der indeholder:

Spildevandstank med varme og isolering,  Termisk forrudecover, Isoleret indgangstrin, Forbedret varmesystem, Forstærket isolering på
varmeapparatets eksterne rør, Truma Comfort kontrolpanel, 160Hk Fiat motor, Automatgear Fiat, ALDE varmeapperat, Regnsensor og automatiske lygter.

Så bare rolig, udstyret i iorden 😉

Hvorfor skal jeg leje ved Lejautocamper.dk?

Hos lejautocamper.dk har vi modsat mange andre autocamperudlejere, ikke noget startgebyr. Dvs. prisen på 5450 kr er alt hvad det koster, det eneste der kommer ved siden af, er dit eget forbrug af diesel, Adblue og gas. Inkl. i prisen er også toilettabs og specialtoiletpapir. 

Vores autocampere er fuldt udstyret med alt service, gasgrill, udendørsstole, bord, markise og meget mere. Se den komplette liste her.

Vi har altid en vagttelefon man kan ringe til uden for normale arbejdstider, såfremt man har problemer eller spørgsmål. Det er klart at vi ikke kan løse alt, men vi står altid klar til at rådgive og vejlede så godt vi kan. Også de sene aftener.

Fint jeg er overbevist, hvad campere har i?

Vi har pt. 4 autocampere, på plader. Det drejer sig om vores Benimar Tessoro T463, Benimar Amphitryon 997 og vores Benimar Amphitryon 967(Der er to stk af denne)
Du kan se og booke alle 4 campere herunder: 

Benimar Amphitryon 997

Vores nyeste vogn er en fuldintegreret autocamper som med sin queenbed adskiller sig fra mange andre autocampere. Med senge og selepladser til 4 personer. 

Benimar Tessoro T463

En familievenlige vogn med plads til dig og din familie. Denne autocamper er en del-integreret model, med hele 5 seler og 5 sengepladser.

Benimar Amphitryon A967

En fuldintegreret autocamper til den mere kræsne campist. Med senge og selepladser til 4 personer. 

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder