Benimar Tessoro T463 – Til salg

Køb en autocamper til den spændende ferie

Denne familievenlige Benimar Tessoro T463 har plads til dig og din familie/venner. Denne autocamper er en del-integreret model, med hele 5 seler og 5 sengepladser hvoraf 1 er mulighed for opredning ved sofaarrangement. Den er utrolig rummelig, og med loftvinduet over top sengen, er der, også der, følelsen af mere plads end i andre del-integrerede modeller. Interiøret er holdt i neutrale farver for et mere enkelt udseende.

Mens forældrene sørger for at nå destinationen kan børnene spille spil, ligge kabale eller andet sjov. 

PRIS: 799.000 kr. inkl. moms. 

Lejautocamper.dk sælger den her super fine Benimar Tessoro 463, grundet udskiftning i sortimentet af autocampere. Den er fra årgang 2020 og står pænt.

Km: 92.000

Næste service: 30.000 km

Bemærk! 5- personers!

Kan køres med alm. kørekort.

Inkl. markise.

Inkl. northautokapp pakke

Inventar medfølger ikke

Sælges med reklamation jf. købeloven. Der tages forbehold for evt. afgiftsændringer i det nye år Bilen kan overtages med det samme, med nuværende skader/reparationer til nedsat pris. Ellers kan bilen overtages slut Januar med skader udbedret til prisen.

Du har mulighed for at se autocamperen ude ved os på Hjørringvej 142 i Nørresundby. Her står vi klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller andet du skal bruge hjælp til.

Teknisk data

Her kan du finde de mest basale data omkring autocamperen. Skulle du have behov for yderligere data, så kontakt os endeligt og vi vil snarest muligt vende tilbage. 

Motor

Ford Euro 2,0 L 170 H/K Automatgear

Total bredde:

233 cm

Total højde:

297 cm

Total længde:

748 cm

Totalvægt:

3500 kg

Spildevandstank

105 Liter

Sovepladser

5

Selepladser

5

Siddepladser

5

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder