Hvor må man overnatte i autocamper?

Du må overnatte i autocamper på alle offentlige parkeringspladser, så længe du holder dig inden for båsen, og der ikke er tidsbegrænsning (Dog må du ikke campere). Derudover kan du overnatte hos private via f.eks Pintrip eller på specielle autocamperpladser. Campering må kun finde sted på Stellplatzer, hos campingpladser og bondegårdscampering jf. camping reglementet.

Hvor må man overnatte i autocamper?

Parkering med Pintrip

Pintrip har samlet en lang række “bondegårdscampereringspladser”, hvor du for et medlemsskab på 399 kr, kan overnatte og campere gratis. Her er der fokus på hygge og nærvær, og det er et billigt supplement til de ellers bekostelige campingpladser. Dog må man kun opholde sig 24 timer, hvert sted.

Autocamper overnatning på offentlige parkeringspladser

Du må som udgangspunkt altid overnatte på offentlige parkeringspladser, så længe du ikke camperer. Jf. erhvervsstyrelsen er der tale om campering når man opholder sig på pladsen i en længere periode, slår lejr, har opslåede fortelte eller gøre lignende større indrettelser på parkeringsarealet.

Det der er vigtigt, er at man respekterer parkeringspladsens størrelse, og i øvrigt holder sig inden for båsen. Derudover skal skiltning overholdes. Dvs. hvis der er tidsbegrænsning på under 24 timer, må du ikke overnatte. Hvis der er skiltning der siger ingen autocampere, skal det også overholdes.

Autocamperovernatning på bondegårde

Bondegårde må benytte sig af bondegårdscampering, hvor de må udleje op til 3 pladser ud, som supplement til landsbrugsdriften. Her må man både overnatte og campere. Pris og varighed afhænger af det enkelte sted.

Stellplatz – Overnat med autocamper på campingplads

De fleste campingpladser, har efterhånden fået såkaldte stellplatzer, hvor autocampere kan parkere, overnatte og campere. De er lavet, så det er nemt at komme til og fra, uden det generer de øvrige gæster på campingpladsen.

Er du stadig i tvivl om hvor må man overnatte i autocamper? Så se med her. Dansk Autocamper Forbund, har lavet en liste over mulige overnatningssteder for autocampere. Se listen her: Stellplatz Danmark

Fik du svar på, hvor må man overnatte i autocamper? Hvis ikke, så spørg os endelig, eller besøg vores side “Autocamper overnatning”, hvor vi har en række muligheder.

Hvor må man overnatte med autocamper?

Se flere nyheder

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder