Hvor må man parkere med autocamper?

Som udgangspunkt, må du parkere din autocamper som en alm. bil. dvs. inden for den afmærkede p-bås og efter den lokale skiltnings forskrifter. Dog findes der ofte på rastepladser og lignende, specielle autocamperpladser, som skal benyttes. Husk der er forskel på parkering og overnatning.

Parkering på alm. parkeringspladser

Der gælder de samme regler for en autocamper, som der gør for en bil. Du må parkere inden for afmærkede båse, ved vejkanten, på rastepladser osv. Det eneste du skal er, at overholde en evt. begrænsning som skiltningen måtte bestemme. Derfor er der ingen forskel på en bil og en autocamper udover størrelsen, som giver udfordring med små p-båse.
Der findes ofte på havne, i byer og på rastepladser specielle store pladser, hvor autocamperen kan parkere.

Overnatning på alm. parkeringspladser

Jf. familieadvokaten, så er det tilladt at benytte et parkeret køretøj, på en ikke tidsbegrænset parkering, til overnatning.
Dog må man ikke “campere”. Dvs. der må ikke sættes markise op, borde og stole eller lignende. Det er kun tilladt at overnatte.
Dette er kun gældende på offentlige parkeringspladser. Private parkeringspladser har forskellige regler, alt efter hvem der ejer pladsen.

Så hvor må man parkere med autocamper?

Helt kort, samme sted som du må parkere din alm. bil, og med samme regler.

Lejautocamper.dk

Hos lejautocamper.dk, udlejer vi autocampere til nogle af markedets bedste priser. Vi sætter stor fokus på at hjælpe og rådgive vores kunder, om valg af den rigtige autocamper, parkeringsregler, overnatningsmuligheder m.m.
Hvis du har lyst til at prøve en ferie i autocamper, så skal du ikke tøve med at kontakte os, eller booke direkte i vores kalender.
Du kan booke her.

Vi håber at du har fået svar på, hvor man må parkere med autocamper. Hvis ikke, så står vi altid til rådighed, hvis du skal vejledes på din autocamperferie!

Hvor må man parkere med autocamper?

Se flere nyheder

Følg med når der er afbud i sommerferien, gode tilbud, kampagner og andre nyheder